Très Belle Berlaar

MEDIK 8


Wij geloven dat iedereen Beautiful Skin for Life verdient. Dit is onze ultieme missie en het is eenvoudig.
Het enige wat u hoeft te doen, is onze kernfilosofie van CSA volgen: vitamine C plus zonnebrandcrème overdag, vitamine A ‘s nachts.
Start hiermee op 30-jarige leeftijd en wij geloven dat u eruit ziet als 40-jarige op 50-jarige leeftijd. Het is nooit te laat om te beginnen met huidverbetering.

MEER INFORMATIE


Footlogix

Pediceuticals is een revolutionaire en innovatieve lijn voetverzorgingsproducten die speciaal werd ontwikkeld om tal van aandoeningen doeltreffend te behandelen. Een droge huid? Ernstige klachten ten gevolge van diabetes? Footlogix Pediceuticals geeft altijd spectaculaire resultaten.


SOL'ESTA


Alles begon met een reis rond de wereld. De pracht en de kracht van de natuur rondom de wereld zorgde voor inspiratie voor unieke geuren en texturen, fijne en uiterst doeltreffende ingrediënten en originele manuele verzorgingstechnieken voor gelaat en lichaam.  Deze inspiratiebron blijkt onuitputtelijk te zijn, waardoor Sol’Esta steeds verrassend uit de hoek blijft komen. Laat je onderdompelen in de frisse, creatieve wereld van Sol’Esta!