I.AM.KLEAN


Klean all the way

De naam  I. AM. KLEAN  zegt het zelf.  Zuiver, puur, natuurlijk en gezond, mét een vleugje  zelfvertrouwen en  luxe.    Inderdaad luxe… dat straalt  i.am.klean  ook uit.  Op die manier wordt  de luxe van een mooie, gezonde huid voor iedereen  haalbaar. 


Healthy klean life

De moderne vrouw is  bewust  bezig  met gezondheid in al haar vormen.   Niet alleen sporten en voeding, ook  skincare  en  make-up. Al deze producten  worden  nauwlettend  onder de loep genomen, want alles wat je gebruikt, heeft een  invloed op je lichaam. 

Footlogix

Pediceuticals is een revolutionaire en innovatieve lijn voetverzorgingsproducten die speciaal werd ontwikkeld om tal van aandoeningen doeltreffend te behandelen. Een droge huid? Ernstige klachten ten gevolge van diabetes? Footlogix Pediceuticals geeft altijd spectaculaire resultaten.


SOL'ESTA


Alles begon met een reis rond de wereld. De pracht en de kracht van de natuur rondom de wereld zorgde voor inspiratie voor unieke geuren en texturen, fijne en uiterst doeltreffende ingrediënten en originele manuele verzorgingstechnieken voor gelaat en lichaam.  Deze inspiratiebron blijkt onuitputtelijk te zijn, waardoor Sol’Esta steeds verrassend uit de hoek blijft komen. Laat je onderdompelen in de frisse, creatieve wereld van Sol’Esta!

Mesoestetic® is één van de meest geïnspireerde en technologisch geavanceerde medische huidverzorgingsbedrijven ter wereld, die bijna twee decennia de innovatie heeft geleid. De deskundigheid en het onderzoek van de farmaceutische laboratoria, gevestigd in Barcelona Spanje, is toegewijd aan de ontwikkeling en verbetering van gezichts-, zon- en lichaamsbehandelingen, waaronder verder onderzoek naar de nieuwste concepten in geavanceerde ingrediënten en leveringssystemen.

Ontdek het mesoestetic® verschil en de normen die snelle en effectieve resultaten voor alle leeftijden en huidtypen leveren.